Nieuws

dec 8, 2014

Taalprojecten voor anderstalige kinderen en tieners


Na het succes van het Brede Schoolproject SNeL (Spelenderwijs Nederlands Leren), willen we het dit jaar uitbreiden naar tieners én kinderen.

 

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Aisling van Vliet

Kinderen (8 - 12 jaar) leren tijdens 9 sessies improviseren, acteren, met hun stem werken, een verhaal opbouwen en uitvoeren onder de begeleiding van Linde Myncke, VZW Opendoek. Op 11/02 is er een kennismaking en daarna gaan ze op woensdagnamiddag aan de slag en leren ze op spelenderwijs zichzelf beter uitdrukken in het Nederlands. Alle praktische info vind je terug op deze flyer en de begeleidende brief.

Jongeren (12 - 18 jaar) verfilmen hun eigen verhaal door digital storytelling, een methodiek gemaakt op maat van jongeren door Jeugd en Stad (JES). Zij hebben op 4 februari een kennismaking met de begeleiders van BEAM (afdeling van JES) in het Roodebeekcentrum. Alle praktische info vind je terug op deze flyer en de begeleidende brief.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar bredeschool@woluwe1150.irisnet.be met je naam en je leeftijd. Deadline 26/01/2015.