Nieuws

mei 29, 2020

Woordje van de schepen


Beste vrienden van de Brede School Sint-Pieters-Woluwe,

We beleven ongewone tijden. Zekerheden en vaste gewoontes komen op de helling te staan, en we stellen ons vragen: wanneer zal het leven weer zijn normale gang gaan ? Wat met ons sociaal-cultureel leven, onze sociale activiteiten, ons maatschappijmodel meer in het algemeen. En gaan onze kinderen straks weer voltijds naar school kunnen gaan?

 

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Aisling van Vliet

In deze onzekere tijden is Brede School evenwel een rots in de branding. Vrijwel van bij het begin van de crisis heeft de Coördinator van de Brede School het heft in handen genomen, en allerlei initiatieven gelanceerd voor de scholen, waaronder de aankoop van laptops voor kinderen die er thuis geen hebben, en het digitaal verder zetten van de huiswerkbegeleiding via zoom.

Ik wens Aisling, de leden van de Stuurgroep en alle andere medewerkers van de Brede School van harte te danken voor hun actieve en enthousiasmerende inzet in deze rare tijden. En ze kijken al vooruit naar de zomer voor nieuwe zomerinitiatieven. U leest er meer over in deze nieuwsbrief.

Blijf gezond, en zorg goed voor elkaar.

Vriendelijke groeten

Helmut