Nieuws

feb 23, 2018

Lancering van de jeugdkaart


Tijdens een scholenoverleg werd er de vraag gesteld om een kaart te maken met het Nederlandstalig en taalneutraal aanbod van de gemeente. Dankzij de inbreng van kinderen en tieners, partners en collega's binnen het gemeentebestuur, zijn er heel wat interessante locaties op de kaart geplaatst gaande van leuke speelplekken naar plekken waar je gratis fruit kan plukken, jeugdverenigingen, zomerinitiatieven, eetplekjes, markten, sport- en cultuurcentra.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Aisling van Vliet

De locaties werden grotendeels geselecteerd door kinderen en tieners die hier schoollopen en/of wonen. De teksten werden (her)schreven door Zita en Brennen, twee leerlingen van het Sint-Jozefscollege. Pablo, leerling van het RHoK Woluwe, heeft voor de mooie tekeningen gezorgd.

De kaart is beschikbaar in PDF via deze link en er zijn ook een 300-tal kaarten gedrukt voor partners, ouders en andere geïnteresseerden. Elke partnerorganisatie van de brede school zal via de post enkele kaarten ontvangen. Indien gewenst, kunnen er meer exemplaren aangevraagd worden bij de coördinator.

De link naar de kaart is ook beschikbaar op de website van de Brede School SPW (onder het menu "wat is brede school">"publicaties" - puntje 4: kaarten) en onze Facebookpagina.