Nieuws

okt 31, 2017

Kinderen en tieners doen mee aan ENTER


ENTER is een multidisciplinair kunstenfestival dat focust op participatieve kunstpraktijken. Van 26 tot en met 29 april creëert het festival in vier erg verschillende Brusselse wijken (Haren, Laken, Sint-Pieters-Woluwe en de Begijnhofwijk) een openbaar kunstenhuis en in SPW tonen zowel tieners als kinderen het eindresultaat van een (sociaal-) artistiek traject.
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Aisling van Vliet

Samen met Rooftoptigers, organiseert de dienst Nederlandstalige Cultuur en Brede School, een inclusief sociaal-artistiek project geïnspireerd op de cultuur van Aboriginals. Kinderen van GBS Stokkel en senioren van De Kastanjes, maken samen hun songlines over de wijk en via deze songlines zullen mensen de wijk op een heel andere manier leren kennen.

Tieners van GO! MAW werken dit jaar via het project Kunst in Mij(n Buurt) mee aan ENTER. Via twee disciplines, woordkunst en beeldkunst, dragen ze bij aan de artistieke invulling van het festival.

Ik zou zeggen: boek 26 - 29 april alvast in je agenda en leer Sint-Pieters-Woluwe en haar bewoners op een heel andere manier kennen!

Meer info over ENTER vind je hier: http://www.gckontakt.be/nieuws/enter-zoekt-brussels-talent