Nieuws

mrt 29, 2017

Getuigenis van Loubna (lln STW)


"Ik heb veel bij mezelf ontdekt"

Ik ben Bouljalala Loubna en zit in mijn laatste jaar Sociale Technische Wetenschappen. Ik heb in maart een stage gevolgd bij de brede school waar ik 2 weken lang met verschillende doelgroepen in contact ben gekomen. 

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Aisling van Vliet

Ik ben begonnen in een kleuterschool, daarna ben 2 keer naar een kribbe gegaan en ik heb geholpen met de voetbalcompetitie en een taalatelier voor kinderen. Contact met kinderen geeft een fantastisch gevoel, een gevoel alsof je terug naar je kindertijd gaat. Tijdens mijn stage heb ik ook verschillende keren met senioren gewerkt en heb ik o.a. een dansactiviteit en een bingospel georganiseerd. Ik vond het mooi om de interactie tussen jong en oud te zien. 

Ik vond het een hele fijne stage. Dit verwachtte ik eigenlijk ook omdat ik vroeger al verschillende activiteiten met Brede School heb gedaan. Tijdens deze stage heb ik veel geleerd. Ik heb geleerd om met verschillende doelgroepen om te gaan, om in verschillende werelden te zijn. Je leert dat je in elke wereld anders moet redeneren, anders met mensen moet omgaan. Tijdens deze stage heb ik veel bij mezelf ontdekt, bijvoorbeeld dat ik goed zelfstandig kan werken en dat ik heel sociaal ben. Ik kwam elke dag op een andere locatie en nam vaak initiatief om mensen te leren kennen. In het begin vond ik het moeilijk, maar daarna is het een gewoonte geworden. Ik vind dat Brede School een fantastische samenwerking is, en ik hoop dat het in de toekomst nog meer kan uitbreiden.