Nieuws

jan 5, 2017

Inspiratiedag Samen Jong & Oud, Samen Sterk


Kom inspiratie opdoen over intergenerationeel werken tijdens de inspiratiedag Samen Jong en Oud, Samen Sterk op 8 maart 2017. Geen saaie lezingen, wel goede praktijkvoorbeelden én de kans om aan de lijve te ontdekken wat de meerwaarde van intergenerationeel werken is.
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Aisling van Vliet

Op woensdagnamiddag 8 maart organiseert het Brussel Ouderenplatform en de brede school SPW in het kader van de projectgroep “Samen Jong & Oud” een inspiratiedag in GC Pianofabriek rond intergenerationeel werken.

Iedereen met een hart voor andere generaties is welkom, jong en oud en alles daartussenin. Het doel van de dag is inspiratie opdoen en van elkaar leren. Tijdens de workshops kan je ideetjes opdoen rond wat intergenerationaliteit in de sector cultuur, onderwijs, vrijetijd en ouderenwerking zoal kan betekenen. Daarnaast heb je de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen voor je eigen werking of om er als vrijwilliger aan de slag te gaan.

We starten om 12u met een lunch en een muzikaal intergenerationeel onthaal.  Daarna kan je deelnemen aan twee workshops te kiezen uit cultuur, onderwijs, vrije tijd en ouderenwerking, gevolgd door een spetterend afsluitmoment.

Praktische info
Datum: woensdag 8 maart 2017
Uur: 12u – 16u30
Locatie: GC De Pianofabriek gelegen in de Fortstraat 35, 1060 Sint Gillis
Gratis maar op voorhand inschrijven is verplicht (deadline 22/02/2017)
Inschrijven via  online inschrijfformulier (deadline 22 februari)

Wil je graag meer weten? Download de flyer hier en bekijk het volledige programma hier.
(Flyers te verkrijgen op aanvraag via anick.david@bop.brussels)