Nieuws

Samen fruitsla maken

Tijdens de opvang op de woensdagnamiddag, hebben kinderen van de GBS Mooi-bos samen met senioren van het Koning Boudewijn Rusthuis fruitsla gemaakt.

Deze week komen de kinderen van de GBS Mooi-bos voor de derde keer in het rusthuis van Koning Boudewijn om er met de senioren fruitsla te maken. Aangezien dezelfde groep kinderen telkens iets samen doen met dezelfde groep senioren, beginnen ze elkaar goed te kennen en zoals Olga zegt "het zijn allemaal zo een brave kinderen", stiekem heeft ze ook haar favorietje "Rafaël is toch zo een lief manneke".

Na de fruitsla gemaakt en opgegeten te hebben, wassen de kinderen samen met enkele senioren af en dan zingen ze nog enkele kinderliedjes. Met het kinderlied "ik zag twee beren.." zingen ook een aantal senioren mee, dat liedje kinkt hen nog bekend in de oren.

Op 5 juni gaan de kinderen voor een laatste keer dit schooljaar naar het rusthuis. Ze gaan dan samen met de senioren iets in elkaar knutselen en om 16u kunnen de ouders langskomen om hun kunstwerkje te zien en de senioren te ontmoeten. 


Terug
mei 22, 2013 Categorie: Algemeen Ingezonden door: Aisling van Vliet