Nieuws

mrt 14, 2016

Tandemfietsen voor blinde en ziende jongeren


"leeftijdsgenoten met een beperking op een toffe manier leren kennen" dat is een vraag van enkele jongeren in SPW. Sinds vorig schooljaar zijn we daarom gestart met verschillende fijne inclusieve activiteiten op maat van elke jongere.
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Aisling van Vliet

Het internaat van het Koninklijk Instituut Woluwe en Don Bosco zijn vorig jaar samen met het JH De Schakel en de VGC Sportdienst begonnen met tandemfietstochten te organiseren. Naast een oefensessie op de speelplaats, genieten de jongeren van de mooie fietspaden op de Oude Spoorweg en het park.

Naast tandemtochten, zijn er ook al unified sportdagen met Special Olympics Belgium en een gamedag  voor jongeren met en zonder autisme georganiseerd geweest.

Wil je ook graag eens meedoen? Geef dan een seintje aan de Brede Schoolcoördinator. Op woensdag 13 april gaan we tussen 14u - 16u naar het park van Tervuren. Er is nog plaats voor 2 à 3 ziende jongeren/jongvolwassenen die graag willen tandemfietsen. Deze activiteit is gratis maar je moet je wel tegen 21 maart inschrijven via bredeschool@woluwe1150.irisnet.be