feb 9, 2018

Gezocht: Projectleider "Talentontwikkeling tijdens de naschoolse opvang"


Heb jij een hart voor jongeren? Wil je hen nieuwe interesses, passies en talenten laten ontdekken? Ben je beschikbaar op woensdagnamiddag? Dan zoeken we jou voor de functie Projectleider Talentontwikkeling. Klik op dit nieuwsbericht op de vacature te bezichtigen.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Aisling van Vliet

Vacature: Projectleider talentontwikkeling bij kinderen en tieners (onbezoldigde leerstage / vrijwilligerswerk, deeltijds)

De Brede School SPW is een netwerk van meer dan 30 schoolse en niet-schoolse partnerorganisaties die samen een brede leer-, leef- en speelomgeving vormen met als doel maximale ontwikkelingskansen voor kinderen te creëren.

Wij zijn op zoek naar een Projectleider die een project op poten zet waarbij kinderen en tieners nieuwe interesses, passies en talenten ontdekken en waarbij ze groeien in zelfvertrouwen, inzicht in zichzelf en de andere.

Wat bieden we aan?

Wat verwachten we?

Sollicitanten sturen samen met hun vacature een digitaal kopie van hun uittreksel uit het strafregister modelart. 596.2 Sv (gevraagd bij het uitoefenen van activiteiten die onder opvoeding, psycho-medisch-sociale begeleiding, hulpverlening aan de jeugd, kinderbescherming, animatie of begeleiding van minderjarigen valt).

Geïnteresseerd? Stuur je CV en een kopie van het uittreksel van het strafregister modelart. 596.2 SV naar bredeschool@woluwe1150.irisnet.be.

Voor meer informatie, contacteer de Coördinator van de Brede School SPW op bredeschool@woluwe1150.irisnet.be of op 02 773 07 65.